Ik ben Ramon Van Tol van Detail Monkeys. Detail Monkeys is een gespecialiseerd en servicegericht detailingbedrijf, expert in het schoonmaken, polijsten, aanbrengen van coatingen en waxen van auto’s. U bent bij mij als trotse autobezitter te gast met uw auto, en uw kostbare bezit is verzekerd van een geconditioneerde en veilige omgeving waar er aan perfectie gewerkt kan worden.

Op het gebied van auto detailing is er een toonaangevende basis gelegd binnen nederland  en zelfs onze buurlanden wordt Detailmonkeys gevonden door vele trotse auto eigenaren.
Vooral de installatie van Ceramische coatings is niet onopgemerkt gebleven.
De manier van deze bescherming aanbrengen op de auto’s is verfijnd tot in de puntjes en de eindresultaten zijn verbluffend in afwerking en kwaliteit.

Als u Detail Monkeys belt dan belt u Ramon Van Tol zelf, er is geen receptioniste of hoofd werkplaats. De reden is simpel ik ben een perfectionist en wil alleen het hoogst en best haalbare resultaat bereiken. Dit moet je niet uit handen geven. Ik werk op afspraak en behandel (trots) uw auto zodat deze de volledige 100% aandacht krijgt.

Graag nodig ik u uit om een afspraak te maken zodat ik u onder het genot van een goed kopje koffie of drankje uit kan leggen wat de exclusieve mogelijkheden zijn voor uw auto.© 2020 Detail Monkeys. All rights reserved.