Iedere behandeling bij Detail Monkeys is er eentje waar alleen het resultaat telt. Inmiddels telt Nederland vele “detail bedrijven”, maar er is maar één bedrijf wat iedere keer weer de lat hoger legt en onderscheidend is in service, kennis, kwaliteit en het eindresultaat.

In onze werkplaats kunnen we genieten van alle faciliteiten zoals je ze alleen bij Detail Monkeys vindt.
Over alles is zorgvuldig nagedacht en kosten noch moeite is gespaard om uw auto de veilige omgeving te geven die deze verdient.

Zodra we alle stappen van een goede reiniging hebben doorlopen kunnen we uw auto voorzichtig plaatsen in één van onze twee Detailing werkplekken.Met de verschillende Detail behandelingen die aangeboden kunnen worden, bedienen we inmiddels niet alleen Nederland maar ontvangen wij onze gasten uit buurlanden Door de expertise in ons materiaal en de producten waar wij mee werken bereiken we vaak ongeëvenaarde resultaten die door veel bedrijven niet gehaald worden.

Naast onze schoonmaak en lak behandelingen bent u bij ons op het juiste adres voor nog veel meer diensten zoals compleet schadeherstel en spuitwerkzaamheden zodat we u kunnen ontzorgen in bijv. velgenreparatie en het uitdeuken zonder spuiten maar ook voor de grotere schades bent u van harte welkom. Wij werken voor iedere verzekeringsmaatschappij.

 


© 2020 Detail Monkeys. All rights reserved.